Overfør billet - for billetkøberen

Denne artikel blev oversat ved hjælp af AI og kan indeholde unøjagtigheder, og billederne kan være på et andet sprog.

 

Med Overfør billet kan du sende din billet videre til en anden – enten en almindelig billet eller en billet, der er inkluderet i et sæsonkort. Funktionen administreres i MyTickster.

Du kan i dag overføre billetter og billetter i sæsonkort via MyTickster. Funktionaliteten gælder endnu ikke for pakke-billetter, personlige billetter eller billetter knyttet til restaurant.

Siden for Overførsler i MyTickster.

Trin for trin – overfør billet i sæsonkort

  1. Log ind på MyTickster.
  2. Åbn Sæsonkort og vælg det aktuelle kort.
  3. Klik på Opret overførsel.
  4. Marker et eller flere events, du vil sende.
  5. Klik på Videresend valgte.
  6. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  7. Send overførslen.

Når modtageren har accepteret overførslen, kan du ikke længere downloade billetten. Du kan altid se, hvilke billetter du har sendt, og til hvem.

 
 

Trin for trin – overfør billetter

  1. Log ind på MyTickster.
  2. Klik på Opret overførsel.
  3. Marker en eller flere billetter, du vil sende.
  4. Klik på Videresend valgte.
  5. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  6. Send overførslen.

Når modtageren har accepteret overførslen, kan du ikke længere downloade billetten. Du kan altid se, hvilke billetter du har sendt, og til hvem.

 

Opret overførsel i MyTickster.

Udfyld modtageren af billetterne.

Sådan gør modtageren

  1. Modtageren får en e-mail med et link til MyTickster.
  2. Vedkommende klikker Ja tak, accepter for at modtage billetten (eller Afbryd).
  3. Efter at overførslen er accepteret, ligger billetten på modtagerens konto.

Hvis modtageren afviser, bliver billetten tilgængelig for dig igen.


Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke finde knappen til at overføre – hvad gør jeg?
Så er billetten ikke aktiveret til overførsel af arrangøren (funktionen kan slås fra pr. billet/sæsonkort) – kontakt i så fald arrangøren.

Kan jeg fortryde, efter jeg har sendt?
Ja, så længe modtageren ikke har accepteret, kan du annullere overførslen i MyTickster.

Hvor er billetten bagefter?
Når overførslen er accepteret, findes billetten hos modtageren. Du kan ikke længere downloade den selv.

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

0 kommentarer

Log ind for at kommentere.